کد خبر : 208693
تاریخ انتشار : یکشنبه 24 اردیبهشت 1402 - 21:18

خسارت ۱۲۷ میلیارد تومانی تگرگ به باغداران نیشابوری

خسارت ۱۲۷ میلیارد تومانی تگرگ به باغداران نیشابوری

به گزارش ایلنا از مشهد، علی مبارکی اظهار داشت:در پی بارش تگرگ در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه در این شهرستان به مزارع و به خصوص باغات این شهرستان خسارت نسبتا شدیدی وارد شد و در بازدیدهای میدانی میزان خسارت ۱۲۷ میلیارد تومان برآورد شده است. وی افزود: در این میان بیشترین خسارات مربوط به حوزه باغبانی

خسارت ۱۲۷ میلیارد تومانی تگرگ به باغداران نیشابوری

به گزارش ایلنا از مشهد، علی مبارکی اظهار داشت:در پی بارش تگرگ در تاریخ ۱۴ اردیبهشت ماه در این شهرستان به مزارع و به خصوص باغات این شهرستان خسارت نسبتا شدیدی وارد شد و در بازدیدهای میدانی میزان خسارت ۱۲۷ میلیارد تومان برآورد شده است.

وی افزود: در این میان بیشترین خسارات مربوط به حوزه باغبانی بوده است؛ به طوری که ۳۲۷ هکتار از باغات شهرستان از جمله باغات گیلاس، سیب، آلو،آلبالو،گردو، بادام،هلو، به و زردآلو و ۵۵ هکتار از مزارع سبزیجات تحت تأثیر تگرگ قرار گرفته و خسارت دید.

مبارکی تصریح کرد: میزان خسارات از ۲۰ درصد آغاز می‌شود و در بعضی مناطق تا ورود خسارت ۹۰درصدی نیز گزارش شده است؛ به طور میانگین میزان خسارت در باغات شهرستان ۶۰ درصد برآورد شده است.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور خاطرنشان کرد: در مزارع شهرستان نیز خسارت‌هایی داشتیم. البته میزان خسارت به اندازه باغات سنگین نبود و بیشترین خسارت در حوزه زراعت و مربوط به مزارع سبزیجات برگی بوده است.

وی با اشاره به اینکه بیشترین خسارت‌ها مربوط به شهر بار و روستاهای میرآباد، عیش آباد، صومعه ، بوژان و قلعه نو جمشید بوده است، افزود: در بازدید میدانی از مناطق خسارت دیده، میزان خسارت حوزه کشاورزی در بخش باغبانی و زارعت حدود ۱۲۷میلیارد تومان برآورد شده است که گزارش خسارات از طریق فرمانداری شهرستان به ستاد حوادث استان ارسال شد.

مبارکی اذعان داشت:علاوه بر تگرگ سنگین که اواسط فصل بهار شهروندان و کشاورزان نیشابوری را غافگیر کرد، در روزهای پایانی فروردین ماه نیز بخشی از باغات و مزارع شهرستان نیشابور بر اثر سرمازدگی ویخبندان خساراتی را متحمل شد.

وی تصریح کرد:سامانه ضد تگرگ به کمک بهره برداران بخش کشاورزی آمده است و وجود این گونه سامانه ها در شهرستان ودر سال “مهار تورم؛رشد تولید” می تواند نوید بخش خوبی برای مبارزه با تگرگ باشد وامیدواریم مورد استقبال سایر باغداران وکشاورزان عمده قرار بگیرد.

مدیر جهادکشاورزی نیشابور خاطرنشان کرد: باغداران وکشاورزان ما باید در کنار وجود ابزارهای جدید مقابله با بحران های طبیعی با انجام بیمه پایه محصولات کشاورزی وباغی از دسترنج خود در مقابل این عوامل طبیعی حفظ وحراست کنند.

انتهای پیام/منبع:ایلنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

رپورتاژ آگهی برای افزایش رتبه سایت و برندینگ کسب و کار

مایکروسافت  شیائومی  سامسونگ  گوشی  مارک  اینتل  گواهینامه  قرمز  گورمن  تبلت  آیفون  طراحی  لایکا  تایوان  یوتیوب  دوربین  اندروید  تاشو  چین  گلکسی  پیکسل  ساعت  ای‌بی  هوشمند  سطح  جدید  شرکت  معرفی  تجاری  طرح